Back to All Events

Varmt välkommen den 25:e mars klockan 12-17 till Erik-Mark Sandbergs utställning Atwater! 

Varmt välkommen den 25:e mars klockan 12-17 till Erik-Mark Sandbergs utställning Atwater! 

Jag har arbetat med Erik på olika sätt i drygt tio år, under denna tid har vi haft en tät kontakt via email och lyckats få ihop tre utställningar samt en artikel i Hjärnstorm - Galleri Kleerup 2007, Biologiska Museet 2011, och Det Nya Museet 2016. Vi har hittills aldrig träffats eller talat i telefon, men nu kommer Erik hit under tio dagar i samband med sin utställning. I mitt nervösa och uppspelta tillstånd följde jag en kanske inte vidare väl övertänkt ingivelse och frågade Erik om vi inte skulle klämma in en tripp till Palestina när han ändå var.. här.? Och så blir det! När vi öppnar den 25:e mars kommer vi alltså att kunna bjuda på en fantastisk utställning, berättelser från Palestina och ett drinkbord utan dess like inhandlat i Kiev. 

Detta blir även den sista utställningen vi gör i dessa lokaler. Vi har nu under tre år verkat i Sundbybergs Stad, och under denna tid har vi gjort samarbeten och haft kontakt med många av Sveriges konstmuseer och konsthallar, samt arbetat med utländska organisationer som Sao Paulo Biennalen. Målet är att fortsätta verka inom Sundbybergs Stad men att hitta en egen - och förhoppningsvis större - lokal till Det Nya Museet. 

Vi vill därför fira denna vernissage lite extra, så kom och upplev god konst och drick några drinkar med oss den 25:e mars kl 12.00 - 17.00!

 

Earlier Event: November 7
Jesper Nyrén