Back to All Events

Kreativa onsdagar

Från och med onsdagen den 26 augusti 2015 så kommer Kreativt för alla i samarbete med Det Nya Museet anordna Kreativa onsdagar. Verksamheten riktar sig främst till dig som har hand om mindre barn (1-2 år), men alla är så klart välkomna även om man inte har barn! Samling sker på Allaktivitetshuset på Sturegatan 10, klockan 10 i Sundbyberg. Vi håller på fram till klockan 16, det är drop in, så du behöver inte vara med hela dagen om du inte vill. Kök finns att tillgå om man vill värma mat. Pris 40 kronor, betalas till Eleanor Byström vid ankomst, fika ingår, välkommen! 

Allaktivitetshuset är en fantastisk art déco byggnad från 1928 i stil med Asplunds Stadsbibliotek i Stockholm. 

10.30-11 barnyoga

11-13 lunch/fika/lek i det stora parkour-rummet

13.30-14 sångstund på engelska

14-16 skapandeverkstad, visst material finns så som papper, färger, pennor, saxar, men du får gärna även själv ta mer sådant som kan behövas.

Earlier Event: September 9
Kreativa onsdagar
Later Event: September 23
Kreativa onsdagar