Det Nya Museets vänförening

Du som medlem i Det Nya Museet kommer kunna deltaga i en mängd spännande evenemang som: vernissager, spelningar, författarkvällar, föredrag, seminarier, ateljèbesök samt förhandsvisningar till andra utställningar. Som medlem i Det Nya Museet kommer du få gratis inträde till samtliga evenemang samt 20% rabatt i museets butik. Utöver detta får du även tillgången till Sundbybergs köksbryggeri.

Som medlem kommer du även varje år få ett konstverk i begränsad upplaga, i år (2014) kommer du som medlem få ett grafiskt blad framtaget speciellt för Det Nya Museet! Verket heter Knäckt 2014 och är gjort av Christer Themptander. I det fall att man är två medlemmar som bor på samma adress och inte vill ha två exemplar av Knäckt 2014, så kommer ni att även att ha möjligheten att få; Jag glömde mössan i reaktorn av Kerstin Abram-Nilsson. Det grafiska bladet hämtar du upp på ditt nästa besök på museet!

Priset för att vara med och ta del av allt detta är endast 200 kr per person och år, pengarna sätts in på Bankgiro 539-4184. Glöm inte att fylla i ditt namn som referens i meddelandefältet när du gör insättningen. Sedan kommer du att få en bekräftelse via mail på att du är registrerad.